menu


 de Ruseler nesseloop
zaterdag 14 mei 2022

naar het inschrijfformulier

Lopen voor fun en gezondheid

In Nesselande vinden we elke dag van de week hardlopers rond de plas. De Ruseler Nesseloop is een recreatieloop en is hèt moment jouw loopvrienden en vriendinnen te ontmoeten en om je krachten met hen te meten. De Ruseler Nesseloop biedt iedereen: groot en klein een leuke recreatieve loop in hun eigen omgeving.

3 afstanden

Deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden: 7,10 of 15 km. Voor de kinderen zijn er de afstanden 500 of 1500 meter.

start

De start is aan de Siciliëboulevard ter hoogte van WC Boulevard Nesselande. Het parcours loopt via de Zevenhuizerplas terug naar de finish aan de Siciliëboulevard. Voor de 10 km is er een prachtige lus rond de waterwijk aan het parcours toegevoegd.

muziek

Op meerdere plekken langs het parcours staan bandjes om de lopers muzikaal te begeleiden. Langs het parcours vind je de Rockformatie Hard2Handle , Joris Cohen speelt de klankschaal,  Kes Music , de discowagen en Slagwerkgroep Afslag 9

omkleedruimte & parkeren

Er is omkleedruimte is aanwezig in de Kristal, Cypruslaan 404 3059 XA Rotterdam. Heb je voor ingeschreven? Dan kun je hier op vrijdag 13 mei tussen 17.00 en 19.00uur en op zaterdag 14 mei vanaf 8.30uur ook je startnummer ophalen. De Cypruslaan is goed bereikbaar en bevindt zich op 5 minuten lopen van metro station Nesselande. Er is ruime parkeergelegenheid aan de Kosboulevard.