menu

26 mei 2018:
de twaalfde  nesseloop

Op zaterdag 26 mei 2018 vindt de 12de editie van de Nesseloop plaats. Deze loop met het prachtig parcours in het waterrijke Nesselande gaat over de vrije fietspaden rond de Zevenhuizerplas! 

schrijf je nu in!

Direct na afloop van je race kan je via onderstaande button de uitslagen van de Nesseloop van 26 mei 2018 bekijken via Racetimereurope.nl (opent in een nieuw venster).

bekijk de uitslagen

Lopen voor fun en gezondheid

In Nesselande vinden we elke dag van de week hardlopers rond de plas. De Nesseloop is een recreatieloop en is hèt moment jouw loopvrienden en vriendinnen te ontmoeten en om je krachten met hen te meten. De Nesseloop biedt iedereen: groot en klein een leuke recreatieve loop in hun eigen omgeving.

3 afstanden

Deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden: 7,10 of 14 km. In 2018. Voor de kinderen zijn er de afstanden 500 of 1500 meter.

start

De start is aan de Siciliëboulevard ter hoogte van WC Boulevard Nesselande. Het parcours loopt via de Zevenhuizerplas terug naar de finish aan de Siciliëboulevard. Voor de 10 km is er een prachtige lus rond de waterwijk aan het parcours toegevoegd.

muziek

Op meerdere plekken langs het parcours staan bandjes om de lopers muzikaal te begeleiden. Langs het parcours vind je de Rockformatie Hard2Handle , Joris Cohen speelt de klankschaal, Michel Ponsioen met slagwerkband De Phoenix samen met slagwerkband PiusX, Kes Music en Slagwerkgroep Afslag 9

omkleedruimte & parkeren

Er is omkleedruimte is aanwezig in de Kristal, Cypruslaan 404 3059 XA Rotterdam. Heb je voor ingeschreven? Dan kun je hier op vrijdag 25 mei tussen 17.00 en 18.30uur en op zaterdag 26 mei vanaf 8.30uur ook je startnummer ophalen. De Cypruslaan is goed bereikbaar en bevindt zich op 5 minuten lopen van metro station Nesselande. Er is ruime parkeergelegenheid aan de Kosboulevard.