menu

18 mei 2019
de dertiende editie van de   nesseloop

Jij bent er toch weer bij? Deze loop met het prachtig parcours in het waterrijke Nesselande gaat over de vrije fietspaden rond de Zevenhuizerplas!
Weet je nog hoe de twaalfde editie was? Op zaterdag 26 mei 2018 liepen we de twaalfde Nesseloop en hadden we prachtig weer; het werd een groot feest. 

terugblik: film & Foto's van 2018

Via onderstaande button kan je de uitslagen van de Nesseloop van 26 mei 2018 bekijken via Racetimereurope.nl (opent in een nieuw venster).

bekijk de uitslagen van 2018

Lopen voor fun en gezondheid

In Nesselande vinden we elke dag van de week hardlopers rond de plas. De Nesseloop is een recreatieloop en is hèt moment jouw loopvrienden en vriendinnen te ontmoeten en om je krachten met hen te meten. De Nesseloop biedt iedereen: groot en klein een leuke recreatieve loop in hun eigen omgeving.

3 afstanden

Deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden: 7,10 of 14 km. In 2018. Voor de kinderen zijn er de afstanden 500 of 1500 meter.

start

De start is aan de Siciliëboulevard ter hoogte van WC Boulevard Nesselande. Het parcours loopt via de Zevenhuizerplas terug naar de finish aan de Siciliëboulevard. Voor de 10 km is er een prachtige lus rond de waterwijk aan het parcours toegevoegd.

muziek

Op meerdere plekken langs het parcours staan bandjes om de lopers muzikaal te begeleiden. Langs het parcours vind je de Rockformatie Hard2Handle , Joris Cohen speelt de klankschaal, Michel Ponsioen met slagwerkband De Phoenix samen met slagwerkband PiusX, Kes Music en Slagwerkgroep Afslag 9

omkleedruimte & parkeren

Er is omkleedruimte is aanwezig in de Kristal, Cypruslaan 404 3059 XA Rotterdam. Heb je voor ingeschreven? Dan kun je hier op vrijdag 25 mei tussen 17.00 en 18.30uur en op zaterdag 26 mei vanaf 8.30uur ook je startnummer ophalen. De Cypruslaan is goed bereikbaar en bevindt zich op 5 minuten lopen van metro station Nesselande. Er is ruime parkeergelegenheid aan de Kosboulevard.