menu
8 mei 2017

Middagje den Haag

Het was gezellig druk op zaterdagochtend 6 mei op de atletiekbaan van Haag Atletiek in den Haag. Gelukkig lekker weer op deze examendag voor Saskia voor de cursus BLT 3.  Zij had een topgroep atleten (of een groep topatleten) meegenomen van onze loopgroep, zoals te zien op de foto.

Altijd lastig zo'n praktijkexamen: willen de lopers een beetje luisteren, zijn ze serieus en weten ze de weg op de baan? Ja, dat is altijd afwachten als je ziet wie er mee waren. Na een pittige warming up(!) waarbij we de baan en het middenterrein verkenden, nam Saskia de training over. In vlot tempo werd een aantal oefeningen gedaan, lagen de laddertjes al klaar voor de loopscholing en mochten de atleten eindelijk de baan op voor de kern: 600-tjes.

Geweldig om het enthousiasme te zien van de lopers, trots op iedereen die toch maar weer bereid was een examen mogelijk te maken, net als begin april bij Ruud. Na afloop nog gezellig met zijn allen op het terras iets drinken. Wat is het toch leuk om trainer van Loopgroep Nesselande te zijn.