menu
11 maart 2019

Hoofdsponsor Ruseler Nesseloop stelt zich voor

Ruseler Makelaars met ingang van 2019 trotse hoofdsponsor van de Nesseloop

“Met het hoofdsponsorschap laten we zien wie we zijn voor de inwoners van Nesselande en de omliggende woongebieden.”

Als Ruseler zijn we dichtbij en betrokken bij een toonaangevend sportief evenement wat de Nesseloop inmiddels heeft bewezen te zijn. Op deze manier stimuleren en waarderen we dit gezellige en sociale evenement in de regio. En dat vinden we belangrijk.

De persoonlijke benadering van de hardloopgroep sluit goed aan bij de manier waarop wij graag met onze klanten omgaan en wij hopen dan ook dat de samenwerking zal bijdragen aan het positieve imago van Nesselande.

Met ons Ruseler team doen we traditioneel ook dit jaar weer mee met het gezellige hardloopevenement rondom de boulevard van Nesselande. We hopen er met elkaar weer een topdag van te maken!

Op 18 mei zien wij u graag voor een drankje bij onze rode Ruseler bus op de Siciliëboulevard. Op andere dagen bent u van harte welkom op ons kantoor om de hoek van de boulevard.

Tot ziens bij de 13e editie van de Ruseler Nesseloop op 18 mei 2019.

Team Ruseler Makelaars

Op zondagmorgen vroeg is in het Kralingse Bos weer het SteunPuntNesselande opgebouwd. De maratonlopers leverden vooraf hun drankjes en gelletjes aan de directeur SteunPunt (Bert de Baas) af, zodat zij op het altijd lastige 33 km punt van nieuwe energie voorzien kunnen worden. Het blijft toch echt klasse om te zien hoe we in de Loopgroep met elkaar in staat zijn om er zo'n feest van te maken.

Eerst zijn natuurlijk de 10 km lopers vanaf 9:30 uur van start gegaan. Ruim 40 !!! LGN lopers vertrokken op deze afstand. En zo mooi om te zien dat veel van deze 10 km lopers vervolgens langs de route van de marathon stonden om de lopers van LGN aan te moedigen. Voor de marathonners was het warm, voor velen zelfs te warm. Natuurlijk heeft dit invloed op de prestaties. Het SteunPunt was dan ook van grote waarde! Alle drankjes, winegums en andere versnaperingen deden het erg goed. Het is voor de marathonlopers een geweldig richtpunt in de wedstrijd om naar ons SteunPunt toe te lopen. Daarna moet je het vooral alleen doen want de laatste 8 kilometers van de Marathon zijn zwaar, en zeker bij deze omstandigheden. 

Na respectievelijk 10 of 19 kilometer was de groep weer terug op de parkeerplaats in het Kralingse Bos. Het was een gezellig samenloop van mooie omstandigheden.

George bedankt voor de route, je speech en je strakke begeleiding:) Voor komend jaar zetten we de loop in onze jaarkalender

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen is er ook nog een filmpje op You tube