menu
27-8-2018

Ronde van West

Het blijft toch een superleuke loop, die Ronde van West!

En zeker met zo’n grote groep enthousiaste lopers van onze loopgroep. We stonden met 26 lopers aan de start in onze mooie clubkleuren. Het overgrote deel liep de 10 km. De warmte op deze avond maakte het een pittige uitdaging. Het was mooi te zien hoe iedereen er hard tegenaan ging om een mooie tijd neer te zetten. Een loper wil ik toch in het bijzonder noemen. Chris, die in februari gestart bij de beginners en kort geleden doorstroomde naar mijn groep, heeft zijn eerste 10 km gelopen en eindigde met een prachtige 56 minuten.
Conclusie na deze avond:  we hebben met elkaar heel erg veel plezier aan dat hardlopen beleefd. Dat is toch waar we het voor doen. Wat wordt de volgende loop?...

Dit alles was prima georganiseerd en wie zat er in de organisatie? Martin van de Marel! Volgend jaar versterkt hij weer het organisatiecomitee van de Nesseloop 2019!

Kijk op de uitslagen die door Jolan zijn verzameld.

Na respectievelijk 10 of 19 kilometer was de groep weer terug op de parkeerplaats in het Kralingse Bos. Het was een gezellig samenloop van mooie omstandigheden.

George bedankt voor de route, je speech en je strakke begeleiding:) Voor komend jaar zetten we de loop in onze jaarkalender

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen is er ook nog een filmpje op You tube